KOŠARICA     

386 (0)3 74 62 750

Aluminijaste lestve<br>in<br>delovni odri

Aluminijaste lestve
in
delovni odri

Visoka kakovost za vse višine!

Posebnost, ponos in tradicija našega dinamičnega podjetja z več kot 50-letnimi izkušnjami je proizvodnja aluminijastih lestev visoke kakovosti, kar nam danes daje mesto enega pomembnejših proizvajalcev aluminijastih lestev v Evropi. Strategija podjetja predstavlja usmerjenost v učinkovito prilagajanje visoko kakovostnih izdelkov potrebam kupca in doseganje najvišjih evropskih kakovostnih standardov. Odlikujejo pa jih lahkost, velika izbira in uporabnost za profesionalne potrebe in potrebe v gospodinjstvu Alpos Alu vam prestavlja izdelke na področju aluminijastih lestvenih delovnih odrov. Oglejte si in izberite med visokomi delovnimi odri višine 3m ali med nizkimi delovnimi odri višine do 1m.

Aluminijasti zaboji

Aluminijasti zaboji

Lahki za prenašanje, varni za shranjevanje.

Imate problem pri shranjevanju dragocenih vsebin? Iščete prilagodljive in varne zaboje za prenašanje opreme? Odprite in preizkusite aluminijaste zaboje Alpos. Izbirate lahko med sedmimi serijami, predstavljenimi na naslednjih spletnih straneh. Razvili smo jih na podlagi izkušenj, raziskav in sodobnih tehnologij obdelave. Zato so lahki, elegantni, a robustni. V našem programu najdete vse običajne velikosti in najrazličnejπe izvedbe za poklicno in osebno rabo. Zaboji Alpos učinkovito poenostavljajo transport in olajšajo prenašanje. Z njimi varno shranjujete stvari, ki so vam najbolj pri srcu. V našem proizvodnem programu smo se tudi usmerili v izdelavo aluminijastih zabojev namenjenih kot opremo za motorna kolesa. To so zaboji, kovčki že uveljavljenih dimenzij, ki jih med drugim izdelujejo tudi ostali evropski proizvajalci podobne motoristične opreme.

Projektna proizvodnja

Projektna proizvodnja

Projektna proizvodnja

Farmacevtska transportna embalaža Aluminijasti zaboji za potrebe Vojske in policije Vodotestni zaboji za uporabo na naftnih ploščadih

Vrtljivi sušilniki

Vrtljivi sušilniki

Praktični, lahki in trpežni!

Le komu ni všeč vonj na soncu sušenih oblačil? Misel na vso prihranjeno električno energijo Vam bo prinesla nasmeh na obraz. S funkcionalnimi in lepimi Alpos Alu vrtljivimi sušilniki Vam bo sušenje oblačil še bolj všeč.  Alpos Alu vrtljivi sušilniki so popolnoma odporni na vremenske razmere, lahki za prenos ter enostavni za uporabo.

Pošljite povpraševanje

Evropski proizvajalec