KOŠARICA     

386 (0)3 74 62 750

Aluminijasti delovni odri

Za dolgotrajno delo na manjših višinah je najprimernejši delovni oder, ki se po potrebi spremeni tudi v lestev. Glede na pogostost in težavnost uporabe se lahko odločimo med dvema variantama:

- Tip 41 z močnimi profili in robustno izdelavo daje prednost vsakodnevni profesionalni rabi.
- Tip 43 pa bodo zaradi optimalne kakovosti v primerjavi s ceno izbrali domači mojstri.

Oba delovna odra sta izdelana v skladu z evropskim standardom EN 131 in sta certificirana s strani institucije TÜV München.

Večnamenski delovni oder 41 EXPERT

Večnamenski delovni oder 41 EXPERT

Večnamenski delovni oder 43 RATIO

Večnamenski delovni oder 43 RATIO

Večnamenski lestveni oder 71-14 RATIO

Večnamenski lestveni oder 71-14 RATIO

Večnamenski delovni oder 41 EXPERT

Profesionalni večnamenski delovni oder se lahko uporablja bodisi kot stabilen oder ali kot kratka dvodelna prislonska lestev. Platforma je priložena. 

Delovni oder tipa 41 je konstruiran in izdelan v skladu z evropskim standardom EN131, ki dovoljuje največjo delovno obremenitev lestve z 150kg.

Tehnične specifikacije

Večnamenski delovni oder 43 RATIO

Praktičen lahki večnamenski delovni oder se lahko uporablja bodisi kot stabilen oder ali kot kratka dvodelna prislonska lestev. V osnovi izhaja iz lestev RATIO za hobi program. Platforma je priložena. 

Delovni oder tipa 43 je konstruiran in izdelan v skladu z evropskim standardom EN131, ki dovoljuje največjo delovno obremenitev lestve z 150kg.

Tehnične specifikacije

Večnamenski lestveni oder 71-14 RATIO

Predstavljamo vam "Večnamenski lestveni oder" katerega izbira bo idealna pri gradbenih delih, krovstvih in popravilih na višini.

- namenjen je za uporabo v notranjih prostorih kot za zunanjo uporabo in sicer kot samostoječi oder oz. prislonjen ob steno.
- štiri dodatne stabilnostne noge omogočajo odru varno in stabilno uporabo katerokoli višino izberete, kajti nastavitve višine platforme so mogoče na 10 različnih višinah, glede na potrebe in zahteve uporabnika.
- pritrjena kolesa na spodnji lestveni strani omogočajo lažje premikanje odra po površini z dvigom samo ene strani odra. 

V osnovi pa je večnamenski lestveni oder sestavljen iz platforme in iz dveh RATIO zglobnih lestev 2 x 7, ki so namenjene tudi za samostojno uporabo.

Večnamenski lestveni oder 71-14 RATIO je konstruiran in izdelan v skladu z evropskim standardom EN1004-3 in sodi med delovne odre skupine 3 (200kg/m2). Lestveni delovni oder dovoljuje največjo delovno obremenitev platforme z 180kg.

Tehnične specifikacije

Visoka kakovost za vse višine!

Posebnost, ponos in tradicija našega dinamičnega podjetja z več kot 50-letnimi izkušnjami je proizvodnja aluminijastih lestev visoke kakovosti, kar nam danes daje mesto enega pomembnejših proizvajalcev aluminijastih lestev v Evropi.

Strategija podjetja predstavlja usmerjenost v učinkovito prilagajanje visoko kakovostnih izdelkov potrebam kupca in doseganje najvišjih evropskih kakovostnih standardov. Odlikujejo pa jih lahkost, velika izbira in uporabnost za profesionalne potrebe in potrebe v gospodinjstvu

Alpos Alu vam prestavlja izdelke na področju aluminijastih lestvenih delovnih odrov.

Oglejte si in izberite med visokomi delovnimi odri višine 3m ali med nizkimi delovnimi odri višine do 1m.

Pošljite povpraševanje

Evropski proizvajalec